
A tökéletes nyári ital: jegeskávé kávés jégkockával
Sűrű, fekete, pörkölt humán üzemanyag.
Kora reggel nagy bögréből, sok tejjel, félig csukott szemhéj alól lagymatagon.
Ebéd után röviden, erősen, minden nélkül, apró kortyokban zamatolgatva.
Rekkenő hősében hidegen, szívószállal, jéggel, vagy még jobb, jégben. Agyfagyásig.
Jegeskávé kávés jégkockából
Hozzávalók:
• jégkockatartó
• kávé
• tej
Elkészítés:
A lefőzőtt kávét, miután kihűlt, jégkockatartóba adagoljuk és lefagyasztjuk. Fogyasztáskor elővesszük és ízlés szerinti mennyiségben hideg tejbe dobjuk a kávékockákat. Ahogy a kávé lassan beleolvad a tejbe, úgy lesz minden korty egyre jobb. A tökéletes nyári hűsítő ital.
Nyaraljunk együtt, csatlakozz hozzánk facebookon is!