100 fok.
A víz forráspontja.
A főzés, konyhai kísérletezés, az alkotás kezdete.
Ezt az ösztönös, szívet melengető érzést próbálja megfogni és képek, receptek, írások formájában megörökíteni a 100fok blog. Az oldal az Index.hu Alapkonyha rovatának egy újragondolt, kiforrott utódja, amit a Makifood Főzőiskola alapítója, Maki Stevenson hívott életre.
A 100fok gasztrobloggerek, hivatásos séfek, a tudatos táplálkozás nagyköveteinek gyülekezőhelye. Színes egyéniségeké, akik új, izgalmas perspektívákra nyitnak ajtókat az egészséges és finom ételek hívei előtt. A kínálat széles: húsmentes hétfők, olasz, spanyol, francia konyha, alapvető konyhai technikák, gyerekmenük, szezonális receptek tömkelege, havi piackörkép, programajánlók – minden, amit az igényes gasztronómiára éhes olvasó csak kívánhat.
Előremutató kezdeményes, a megtiszteltető felkérésnek , hogy mi is csatlakozzunk a neves szerzőgárda soraiba, örömmel tettünk eleget. Havi rendszerességgel fogunk beköszönni a 100fok hasábjain ezentúl, első cikkünkben egyik örök kedvencünket, a paradicsomot készítjük el öt különböző módon – a receptekért kattintsatok a képekre!
Avokádós ricottával töltött paradicsom
Hűs, kakukkfüves paradicsomleves
Citromfüves paradicsom salsa és bruschetta
Caprese saláta koktélfalatkák formájában
Paradicsomos-oregánós spagetti
Tetszett? Csatlakozz hozzánk facebookon is, legkedvesebb nyári receptjeinkkel várunk!
No Comments